Traditionele seizoen opener op het Glossocircuit: 39e herdenkingsprijs Willy Sneyers.

1e race op het Glosso circuit voor het Regionaal/VAS kampioenschap.           

Op 30 april aanstaande vindt de seizoen opener plaats voor het Glossocircuit, traditioneel is dit de herdenkingsprijs Willy Sneyers, dit jaar alweer de 39e editie.

Om 9u15 starten de VAS/regionale piloten met hun training, om 11.15u gaat de eerste reeks van start. Om 16u30 staan de snelste piloten klaar voor de finales.

De volgende klassen komen in actie:         

Regionaal A (wagens tot 1600cc)

Regionaal B (wagens boven 1600cc)

De Promo klasse.

Beetle Cup

Gastklasse: 2cv

Nieuw !!


Een grote nieuwigheid komt er dit seizoen bij, de Beetle Cup. Patrick Mertens verzorgde zes VW Kevers die een aparte reeks zullen rijden binnen het VAS en P.A.K rallycross kampioenschap.

De wagens zouden allemaal reeds besproken zijn voor het GLOSSO-CIRCUIT in Arendonk op het moment van dit schrijven was er nog geen deelnemerslijst voorhanden.

Een primeur voor het GLOSSO-CIRCUIT is het zeker, er wordt ons gezegd dat er veteranen uit het rallycrossgebeuren uit de jaren tachtig zouden aangesproken zijn.

 

U kunt genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro voor volwassenen en voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €.. Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang. Gepensioneerden genieten van halve prijs.
De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

 

Kalender 2017

 

3   Juni           Trainings dag 4   Juni              V.A.S. wedstrijd
24 Juni            B.B.Q. GLOSSO en O.T.R.T.  
24 Juni           Trainings dag 25 juni               Folkrace ( open deur)
12 Augustus  Trainings dag 13 Augustus     V.A.S. wedstrijd
14 Oktober     Trainings dag 15 Oktober       Folkrace ( open deur)


Aanvullende informatie en foto’s  kunt u vinden op onze website http://www.glossocircuit.be

Het Glosso circuit bereik je via de E34 Antwerpen – Eindhoven, afrit 25 richting Oud-Turnhout. Vanaf dan volg je de bewegwijzering naar het circuit. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en het Paddock is voor iedereen gratis toegankelijk. De parking is vlakbij het circuit.