Klimop turngala 2017 ‘Stranger Things’

Op zaterdag 3 juni 2017 organiseert Klimop RT Merksem haar turngala, dat de naam meekreeg “Stranger Things”, in de Indoor Korfbalhal KWIK aan de Fortsesteenweg in Merksem. Door het overweldigende SUCCES van de editie van 2015 voorzien we deze maal een MATINEE om 13u30 én een SOIREE om 19u30. De toeschouwers kunnen  dus kiezen om te genieten van één of twee identieke voorstellingen. 

Dit turnfeest vormt opnieuw een waardemeter, zowel naar de belangstellenden als naar de uitvoerders, omtrent de turntechnische- en organisa-torische mogelijkheden van de verschillende en verscheidene groepen en hun bestuurlijk kader binnen Klimop RT Merksem vzw. In het beleidsscenario van de vereniging is het een evenement dat tweejaarlijks op het programma voorkomt. Een turnshow met een hoog sportief niveau, zowel uit het EIGEN MIDDEN als uit de nationale- enof internationale turnwereld dat is één van de doelstellingen van het TURNGALA. Het succes wordt vanzelfsprekend bepaald door de wijze van presenteren. De beide groepen hierbij betrokken, de GYMNASTEN en het PUBLIEK moeten zich immers aangesproken voelen. Deze uitgangspositie werd reeds meerdere jaren in de verschillende producties aangekleefd. Met als resultaat dat de vorige “CLUBFEESTEN” door heel wat buitenstaanders zowel als door insiders werden beoordeeld als een turnshow met een hoog VAARDIGHEIDSNIVEAU, doorspekt met allerlei varianten die het publiek boeien! De aandacht door de mond aan mond reclame, de geschreven pers, de audio- ,de visuele- en de sociale media is dan ook niet vreemd meer. Dit levert een organisatie op waarbij de lat, bewust, vrij hoog ligt.

En anno 2017 is dit niet anders

Een uitdaging dus!!! In de afgelopen jaren was het gastteam zowel uit het binnen- als het buitenland afkomstig. Herinner je maar T & T (2015) de trampolinespringers die tegen de muur op spectaculaire sprongen uitvoerden of de  ludieke Bacharacher Oldtimer uit Duitsland (2008), het Bulgaarse Acrobatische Heren vier, bronzen medaille op het EK (2006) of Alexey Kriganowski (2004), wereldkampioen tumbling uit Rusland of … wat verder terug in de tijd, Die Drei Englander aus Munchen (1994), met hun ludieke maar technische hoogstaande sprongen in de grote trampoline,  of  … ach, ga zo maar verder …

Voor de editie van 2017 mochten we de  DDF CREW   ROPE SKIPPING  uitnodigen.

INTERNATIONALE TOPACT!

Daarenboven zijn er in het EIGEN MIDDEN de actieve TUMBLERS en de verschillende FORMATIES IN  ACROGYM die allen in hun  leeftijdscategorie in de kampioenschappen hoog scoren en die voor BELGIUM op WERELDKAMPIOENSCHAPPEN turnen.

Ook het DEMOTEAM van KLIMOP R.T. Merksem zit in de lift, vandaar dat de gymnasten uit deze formatie uit de club hun mogelijkheden zullen etaleren. ONZE organisatie zal instaan voor een unieke bijdrage, die de spektakelwaarde dermate opvoert tot het gegeven

                                GYMNASTEN MET KLASSE IN MERKSEM

Vergeten doen we onze EIGEN CLUBMENSEN niet en datgene wat werd voorbereid. Elkeen komt aan bod van de ALLERKLEINSTEN, over BASISGYMNASTIEK naar  DEMOGYM, meervoudige salto’s en acrobatische hoogstanden inbegrepen. Alle gymnasten uit de KLEUTERGYM, GYMKIDS, JUFFERS, KNAPEN, TURNSTERS, TURNERS en 55 PLUS nemen deel en zetten hun beste beentje voor. Mooie choreografieën maken sowieso onderdeel uit van het geheel.

In 2015 dienden we aan de inkom, toeschouwers te weigeren, vanwege UITVERKOCHT.

En dat  ziet er vandaag niet anders uit.

IEDEREEN AMBASSADEUR!

 

Hits: 313