Start van De European Open editie 2018

Zaterdag 13 oktober 2018.

De dag voor de start van de European Open, editie 2018 en trouwens de derde editie in Antwerpen, meer bepaald in Merksem en in de Lotto Arena zijn ze er klaar voor. Erg voor de tennis liefhebber is het ontbreken van Goffin.

De European Open is het enige ATP-toernooi van België en vindt plaats van 14 tot en met 21 oktober  2018 in de Lotto Arena van Merksem.

Zaterdag 13 oktober 2018 — Antwepren – Vandaag werden, met de overwinning van Yannick Mertens, de pre-kwalificaties van de European Open afgerond. De naam van de speler die de laatste wild card voor het ATP 250-toernooi kreeg toebedeeld werd gisteren reeds aangekondigd. Het is de jonge Amerikaan Frances Tiafoe (20 jaar) die voor de tweede keer op de court in Antwerpen zal verschijnen. Straks wordt op de Facebookpagina van de European Open de trekking van de hoofdtabel live uitgezonden.

Resultaten van de pre-kwalificaties:
In de pre-kwalificaties van de European Open namen Yannick Mertens, Romain Barbosa (winnaar Belgian Circuit Master), Jeroen Vanneste en Joris De Loore het tegen elkaar op. Uiteindelijk was het de Belgische Yannick Mertens die zich wist te plaatsen voor de kwalificaties van de European Open.

Wild cards uitgereikt:De organisatoren reikten 

drie wild cards voor de hoofdtabel uit. De gelukkigen zijn: Ruben Bemelmans (ATP-108) die reeds eerder werd gekozen ; Milos Raonic (ATP -20), die voor de eerste keer aan het toernooi zal deel

nemen en Frances Tiafoe (ATP-40) waarvan de deelname gisteren al werd bekend gemaakt. “We zijn uitermate tevreden om de tweede deelname van de Amerikaan Tiafoe aan de European Open a

an te kondigen. Hij behoort tot de top 5 van de ATP Next Gen spelers. Zijn matchen zijn een must voor liefhebbers van toptennis”, vertelt toernooidirecteur Dick Norman.

Zondag 14 oktober  op het programma:
Dan  start de eerste kwalificatie dag voor de spelers van de European Open. De matchen starten om 11 uur in de Antwerpse Lotto Arena. Het volledige programma van de matchen vindt u terug op de website van de European Open: http://europeanopenatp250.com

Volg deze sport via www.sportindekijker.be en geniet van onze foto’s

Een reactie achterlaten