St-Antonius Zoersel voor “den derby” tussen de Amigos & onze Antwerp Ladies !

Trek zaterdag 14/10 mee naar de VAN PELT Arena in St-Antonius Zoersel voor “den derby” tussen de Amigos & onze Antwerp Ladies !

Dit weekend staat de volgende opdracht van onze Antwerp Ladies op het programma. Na de verdiende 3-0 zege van THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp van afgelopen zondagmiddag tegen promovendus B&W C. Lendelede (3-0 werd het in de Arena), staan de Antwerp Ladies van Cristina Moga knap aan de kop van de ranking in de Belgische Liga A Dames.

Willen de Antwerp Ladies bovenaan blijven meedraaien, is punten gaan pakken in de VAN PELT Arena dit weekend bij de Amigos van St-Antonius Zoersel de opdracht. Niet simpel, want den derby tegen de “Ladies van ‘t Stad” zal ongetwijfeld ook voor “de Amigos” al lang aangestipt staan op hun kalender. Vorig seizoen kregen de Ladies nog ‘n pak voor de broek in St-Antonius, dus den Antwaarep wil graag iets rechtzetten.

U leest het: sowieso voldoende ingrediënten om er ‘n leuke pot Antwerps Ladies-volley van te maken, dit weekend zaterdag 14 oktober om 20u30 in de VAN PELT Arena in St-Antonius Zoersel!

Zorg dat je erbij bent en stuw onze Ladies naar een 2de overwinning! Tot zaterdag in de Antwerpse Voorkempen!

Hits: 251