Sportflash 46 en specials

Bedankt om deze sport update te lezen. Hier is onze laatste zomer editie nummer 46. Ook dit keer weer veel sport, nieuws over sport in Antwerpen en in Gent en we gaan zelfs grensoverschrijdend.
Onze website is weer vernieuwd. Je hebt de mogelijkheid om in te schrijven als we een nieuw artikel plaatsen, en net zo makkelijk weer uitschrijven.
Nieuwe sponsors zijn ook belangrijk. Wetend dat we dagelijks honderden sportliefhebbers bereiken via site en magazine,  zullen mensen die bij ons adverteren zeker voordeel halen bij het bereiken van zoveel potentiële klanten.  We blijven er wel op toezien dat beloftes van adverteerders en sponsors ook werkelijk worden uitgevoerd.
 
Vraag van bezoekers, supporters:
 
Waarom komt mijn club niet op internet en/of website?
Dit is niet altijd eenvoudig om te beantwoorden. De meest waarschijnlijke reden is dat we u en uw club niet kennen. U of uw clubverantwoordelijke zal dus ook actie moeten ondernemen. Wij hoeven enkel steun via het delen van onze links via facebook of internetpagina’s.
 
Mogelijk wordt jouw club geband op onze diensten omdat leden onze foto’s ‘stelen’ en deze zonder logo of toestemming gebruiken, daar zijn we streng op. Facebook is een enorm bedrijf met veel geld en winst, wij werken mee als ze de winst delen, niet ten koste van onze foto’s.
Veel leesgenot en deel de link, graag vrienden uitnodigen om in te schrijven voor volgende editie, best niet uitschrijven, dan is het beter de “del” knop te gebruiken, wij zijn geen spam.
 
Dit nummer komt weer volledig gratis in uw mailbox, en dat dank zij onze sponsors maar ook, en dat is wel even belangrijk, door de bereidwillige medewerking van onze fotografen en redacteurs. Nogmaals even herhalen ook u  ons kunt helpen: Zend deze link door naar de door u gekende mail adressen. Mensen die aan sport doen, zij die betrokken zijn met sport, zij die verbonden zijn aan een sportclub, zij die iets gaan organiseren.
 
Heb je zin om ons team te versterken, spreek eens af. Geen verplichtingen, op eigen ritme en alles is bespreekbaar.
 
Zet ook uw club, uw sport in de kijker.
 
Klik op de link hieronder voor het juiste magazine
 
 

SPORTFLASH 46