Schrijf u in voor ‘Light my bike’

Met het evenement ‘Light My Bike’ op 8 december is het de bedoeling uzelf en uw ongemotoriseerd voertuig maximaal te versieren, verlichten en te pimpen tot een echt pronkstuk en samen met andere deelnemers doorheen Deurne te fietsen. U kan inschrijven vanaf 1 oktober.

Lichtstoet

Het cultureel festival Deurne Wintert gaat dit jaar door in Park Groot Schijn op 7, 8 en 9 december 2018. Ook dit jaar is er op 8 december weer het evenement ‘Light my bike’  en is het de bedoeling om uzelf en uw ongemotoriseerd voertuig maximaal te versieren, verlichten en te pimpen tot een echt pronkstuk. Samen met andere deelnemers fietst u dan 7 km als een lichtstoet door de straten van Deurne. Wees creatief en origineel want er vallen prijzen te winnen!

Met Light My Bike wil de organisatie een 200-tal fietsers op de been krijgen. De deelnemers (u dus) toveren hun eigen voertuig en zichzelf om tot een pronkstuk, voorzien van allerlei soorten verlichting, om samen één groot rollend lichtkunstwerk te vormen. Innovatie, samenwerking en creativiteit staan hierbij voorop.

Inschrijven

Inschrijven vanaf 1 oktober via www.ccdeurne.be.

Meer info

Light my bike
​za 8/12 vanaf 16.30 uur
Start en aankomst: Park Groot Schijn, ingang via Ruggeveldlaan
Inschrijven (vanaf 1/10) via www.ccdeurne.be
I.s.m. Deurne Wielerspurters
gratis

Foto: Antwerpen.be – Sigrid Spinnox