Scholen schitteren in halve finales van Just Dance

ANTWERPEN, 3 mei 2017 – Vandaag organiseerde Jespo in samenwerking met Sporting A de halve finales van Just Dance. In CC Deurne, CC Merksem en Schouwburg Luchtbal werden de beste dansmoves bovengehaald. 28 scholen streden om fantastische prijzen en een ticket naar voor felbegeerde finale, die op woensdag 31 mei 2017 zal plaatsvinden in een kolkende Arenbergschouwburg.

Just Dance, een danswedstrijd voor Antwerpse scholen, was dit jaar al aan zijn achtste editie toe. Na een schooljaar hard werken waren de leerlingen van de 28 deelnemende scholen helemaal klaar om te stralen op het podium tijdens de halve finales van Just Dance. Ook dit jaar was het een enorm succes. De pannen werden zowel in CC Deurne, CC Merksem als Schouwburg Luchtbal van het dak gedanst. Elk optreden werd door een bekende, driekoppige jury beoordeeld. De deskundige juryleden, waaronder Ann Van den Broeck, Davy Brocatus en Tinne Oltmans, deelden verschillende prijzen uit, zoals beste choreografie, uitstraling en meest creatieve outfit. Kortom, aan alles werd gedacht. Elke school keerde met een supertoffe prijs terug naar huis, want elke school is natuurlijk een winnaar.

Bovendien kregen de drie beste scholen per locatie een ticket naar de grote finale die op 31 mei zal plaatsvinden in de Arenbergschouwburg. Alle andere scholen kunnen deze week nog hopen op een Wild Card. De jury bekijkt deze week nog alle video’s van optredens om zo tot een 10e finalist te komen.

Tijdens de finale krijgen de 10 beste scholen de kans om nog eens alles van zichzelf te geven en te strijden voor de titel ‘Dansschool van ’t stad’. Ook in de finale zal een bekende jury de leerlingen hun danstalent beoordelen. Presentatrice Charlotte Leysen zal bovendien zorgen voor een topsfeer voor iedereen die aanwezig is! Het belooft een spannende namiddag te worden.