Sasja tegen Nello

Echt fier zijn we op onze spelers. Gisteren (10/2/2018) een pracht prestatie gezien, collectief een team, iedereen voor iedereen. Nelo weet weer dat Sasja nog mee doet!
Minpunt is dat Kevin uitviel met een zware enkelblessure, nog niet zeker hoelang hij out zal zijn.
Nadat onze jongens dan even van slag waren hebben ze zich toch vooral in de tweede helft weer terug in de wedstrijd geknokt.
Proficiat!

Sasja – Nelo: eindelijk loon naar werken

Een wedstrijd op het scherp van de snee, waarbij we eindelijk nog eens aan het langste eind trokken. En meer dan verdiend. Inzet en karakter hebben het gehaald van een op papier meer ervaren ploeg. En dat dan nog met een gehavend team. Goed gedaan jongens, we zijn trots op jullie.

Het was Nelo dat de score opende voor een talrijk opgekomen publiek. In het begin kwam Sasja moeilijk tot scoren want het was nog een beetje zoeken. Maar de Sasja-motor sloeg aan en het ging van 0-2 naar 4-2. Een voorsprong die we konden vasthouden tot een 20 minuten in de tweede helft wanneer Kevin Jacobs zijn enkel omsloeg en kreunend bleef liggen. De kapitein moest het spel verlaten met een fel opgezwollen enkel en het was terug zoeken naar de juiste opstelling. We konden met de rust de schade nog beperken tot 14-16 wat ons nog vooruitzichten gaf.

Onze jongens begonnen gebeten aan de tweede helft. De jongeren deden wat ze moesten doen, de oudere spelers namen hun verantwoordelijkheid en Bruno slaagde er in om meer dan één gemaakt doelpunt uit zijn netten te houden. Bij Nelo leek niets nog te lukken. Halverwege leek de veer helemaal gebroken en liepen we stilaan twee doelpunten uit, een voorsprong die we niet meer uit handen gaven.

Mooi gevochten jongens. Nog eens een ouderwetse Sasja wedstrijd met wilskracht en vechtlust. Spelers, coach en trainers mogen trots zijn. En de supporters waren dat zeker ook J

 

Scoreverloop; 10’  5-4 / 20’ 8-9 / 30’ 14-16 / 40’ 20-20 / 50’ 25-23 / 60’ 30-26

Voor Sasja: Dias 30’ / Theyssens 30’ / Gijs 3 / Barbaric / Soetaert / Kostic 4 / Jacobs 3 / Vandewoestyne / Lamberigts 4 / Rola 9 / Mathijs 3 / Roelants 4 / Bertels / Tewissen / Luypaert / Sali / Van Ransbeeck

Tijdstraffen: Sasja 4 x 2’   –   Nelo 2 x 2’

georges Peeters
Georges Peeters

Scheidsrechters: Cappa – Schreder