Sasja – Hurry Up – Loon naar werken

Met Hurry Up kregen we een fysiek sterke ploeg over de vloer, die ons in lengte en gewicht overklaste. Maar toch konden we de eindstand in ons voordeel laten overhellen, en dit zonder de geblesseerden Yme Bertels en Aaron Vandewoestyne. Ja er waren missers, er waren fouten. Maar een mooie ploegprestatie, vechtlust en wilskracht hebben ons de twee punten bezorgd.

KLIK OP FOTO VOOR ALBUM

Hurry Up opende de score, maar Sasja kon via Gert-Jan al direct tegenscoren. De wedstrijd begon in een razend tempo, over en weer. Na een tiental minuten konden we voor het eerst meer dan één doelpunt uitlopen, maar Hurry Up kwam, vooral via Tommy Falke, telkens toch terug. Mede door het feit dat we een strafschop en enkele open doelkansen misten. Ook Bruno Dias kon met enkele meesterlijke reddingen voorkomen dat Hurry Up de bovenhand nam en Sam Theyssens redde een strafworp van de Nederlanders, wat hij later in de wedstrijd nog eens herhaalde. Net voor de rust stonden we plots een doelpunt in het krijt, maar Jasper Roelants kon op slag van rust gelijk maken, 13-13.

We kwamen goed gefocust uit de kleedkamer en Hans maakte het eerste doelpunt van de tweede helft. En Kevin bleef spelen zoals de voorbije weken, als een echte kapitein. Ditmaal niet van een stuurloos schip, maar van een ploeg met de hoofden in dezelfde richting. Halverwege de tweede helft hadden we nog een dipje omdat Suelmann en Falke te makkelijk bleven scoren en we een strafworp misten, maar  Sergio speelde een wedstrijd zoals hij lang niet gespeeld had, scoren vanuit zijn hoek, infiltreren, … en bracht ons met drie doelpunten op rij terug op voorsprong. Hurry Up haalde nog eens alles uit de kast en kwam zelfs terug gelijk een minuut van het einde, maar redder in nood Jasper Roelants knalde ons naar de overwinning op  seconden van het einde.

Mooie prestatie jongens, zo wordt handbal, zo wordt een ploegsport gespeeld. Dikke proficiat.

Scoreverloop; 10’  6-5 / 20’ 10-10 / 30’ 13-13 / 40’ 18-19 / 50’ 24-23 / 60’ 28-27

Voor Sasja: Dias 58’ / Theyssens 2’ / Gijs 1 / Barbaric / Roelants 3 / Soetaert 1 / Kostic 1 / Jacobs 7 / Lamberigts 5 / Rola 7 / Mathijs 2 / Luypaert / Salmi

Tijdstraffen: Sasja 3 x 2’   –   Hurry Up 2 x 2’

Scheidsrechters: Moeneclaey – Pondeville