Regionale piloten weer present voor de 2e race op het Glosso circuit.

Op 4 juni aanstaande gaan de poorten van het totaal overzichtelijke  Glossocircuit in de Kempen weer open. De VAS/Regionale piloten tekenen dan present voor hun 2e race op het korte circuit. Om 9u15 starten de VAS/regionale piloten met hun training, om 11.15u gaat de eerste reeks van start. Om 16u30 staan de snelste piloten klaar voor de finales.

De volgende klasses komen in aktie: 

Regionaal A (wagens tot 1600cc)
Regionaal B (wagens boven 1600cc)
De Promo klasse
Gastklasse: 2cv

Ook deze race kunnen we zeker zijn van veel strijdt in alle klassen.
Er zijn in totaal nog maar 2 races verreden ( 1 op de Duivelsberg en 1 op het Glosso ) maar nu al is er volop strijdt voor de punten in het kampioenschap.

Er worden in iedere klasse 3 heats verreden waarna de snelsten starten in de finale.  Voor de winnaar Staan niet enkel de bloemen en de beker klaar maar ook 20 punten voor het kampioenschap.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro

voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €..

Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.

Gepensioneerden betalen halve inkom prijs.

De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op en ook hier veel strijdt om de punten in hun eigen kampioenschap. Het veld 2cv’s neemt per race toe en sommigen zijn meer dan 3 uur onderweg naar het Glosso circuit.

Aanvullende informatie kunt u vinden op onze website   http://www.glossocircuit.be

Het Glosso circuit bereik je via de E34 Antwerpen – Eindhoven, afrit 25 richting Oud-Turnhout. Vanaf dan volg je de bewegwijzering naar het circuit. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en het Paddock is voor iedereen gratis toegankelijk. De parking is vlakbij het circuit.

Foto’s: Motorsportsmediaservice – Peter Grijmans