A sportnieuwsAlgemeenAlgemeen SportnieuwsVoetbal

RAFC – İstanbul Başakşehir FK 1 – 3

Donderdag 25 augustus 2022

RAFC – İstanbul Başakşehir FK 1 – 3
Grote dag voor RAFC zijn fans maar ook voor de tegenstrever Istanbul Başakşehir


Geen feest op den bosuil

RAFC – İstanbul Başakşehir FK  1 -3

De great ols wou nar Europa en moest dus winnen tegen Turkey, maar deze gaven zich niet zomaar gewonnen.  Antwerp begon hevig en vol vuur en had echt de bedoeling om de Turken naar huis te spelen maar dat lukte niet. Even was het 0-1 en RAFC kon de belangrijke gelijkmaker scoren en bij 1-1 leken de kansen terug open te liggen. Maar dat gelijkspel konden ze niet handhaven en uiteindelijk stond er 1-3 op het scorebord.

 

 

 


 

Woensdag waren er open trainingen en mocht de pers aanwezig zijn. Voor beide ploegen is winnen belangrijk. Het gaat om veel centen. Istanbul Başakşehir werd op 15 augustus 1990 opgericht na een fusie van drie teams die van de gemeente (Turks: belediye) Istanbul waren: IETTISKI en Itfaiyespor. In de zomer van 1993 promoveerde de club al naar eerste afdeling.

Hoewel het voor de tegenstrever een tweede wedstrijd is op korte tijd ziet de trainer daar geen probleem in. RAFC heeft wel enkele dagen meer rust maar onze ploeg is in top conditie en kunnen dat tempo zeker aan. We volgen onze spel strategie en gaan zeker ons best doen om te winnen (logisch).