Quick Step Floors opent pop-up store en belevingscentrum in Kortrijk

KORTRIJK – Van vrijdag 23 februari tot en met zaterdag 7 april opent de wielerploeg Quick-Step Floors een pop-up store in het Shoppingcentrum aan de Ringlaan in Kortrijk. Het betreft een concept dat nog nooit eerder is gezien in de wielerwereld, waar fans de mogelijkheid zullen hebben om te genieten en deel uit te maken van de ‘Quick-Step Floors’-ervaring.

Gedurende zes weken zullen bezoekers worden meegenomen tijdens een joyride, met ontelbare activiteiten die allemaal zijn bedoeld om hen een onvergetelijke ervaring te bieden. De pop-up store wordt een magische wereld waarin je je idolen kunt ontmoeten, je handtekeningen kan verzamelen of deel kan nemen aan verscheidene wedstrijden. Betreed een speciale wereld en maak een reisje naar je herinneringen via de ‘Wall of Fame’, bewonder de prachtig vormgegeven gespecialiseerde fietsen waarmee de renners hun overwinningen behaalden en neem deel aan diverse workshops.

Dankzij Tacx home-trainers kan je het parcours van de Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix afleggen of je laten testen door het personeel van de Bakala Academy. Bovendien staan er talkshows met Patrick Lefevere en Tom Boonen geprogrammeerd. Uiteraard is er ook een merchandisingstand, waar je Quick-Step Floors teamkleding en -gadgets vindt alsook exclusieve #TheWolfpack-artikelen.  Nadat je de winkel hebt doorlopen kan je nagenieten in de bar.

CEO Patrick Lefevere: ‘We zijn trots dat we met Quick-Step Floors deze pop-up store kunnen  lanceren. Niet alleen heeft geen enkele wielerploeg ons dit voorgedaan maar het past ook in ons concept en onze wens om de fans dichter bij ons te brengen.’ (EM)