Praktisch: De Warmathon in Antwerpen

De laatste rechte lijn naar de Warmathon in de zes provinciehoofdsteden is ingezet. Op vrijdag 22 december lopen we warm voor meer dan 1000 goede doelen van Music for Life, tijdens de Warmathon in Antwerpen van 14u tot 20u.

Waar loop je in Antwerpen?
In Antwerpen loop je op een gloednieuwe locatie: het Stadspark, vlakbij het historische centrum.

Alle praktische informatie even op een rij gezet

Inschrijven
Online inschrijven is de boodschap en kan tot de dag voor de Warmathon tot en met 23u via deze link. Je kan zowel individueel als in groep inschrijven.Inschrijven op de Warmathon zelf: Indien er nog beschikbare plaatsen zijn kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan wel rekening met eventuele wachtrijen.Een deelname aan de Warmathon kost 15 euro en je steunt hiermee de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life 2017.

Eventtijden
Van 14u tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair
Er zijn kleedkamers ter beschikking op de eventsite in Antwerpen. De site is toegankelijk voor andersvaliden. Aangepast toilet is voorzien.

Bewaarplaats sporttassen
Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid
In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?
– Identiteitskaart
– E-ticket indien vooraf ingeschreven

Catering
In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden.

Adres
Stadspark
Rubenslei
2018 Antwerpen

– Ingang langs Rubenslei
– Er worden geen fietsen toegelaten in het Stadspark 

Parking (betalend)
· Stadsschouwburg (Meistraat 4)
· Vinci Park Frankrijklei 

Zoek eenvoudig een parking in de buurt op de website van de stad Antwerpen.

Openbaar Vervoer
Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan vanaf station Antwerpen-Centraal vlakbij het Stadspark van de bus (lijn 13 en 1) of de tram (lijn 10) stappen. De dichtsbijzijnde halte is halte ‘Antwerpen Stadspark’ op Frankrijklei.

Dieren
Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn toegelaten op het parcours.

Resultaat
Na afloop van de Warmathon kan je jouw aantal rondjes en jouw rondetijden bekijken door het ingeven van je startnummer.

Vragen
Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk ook even de FAQ via deze link.

Pin It on Pinterest