Port Of Antwerp is hoofdsponsor

Nathalie Van Impe

Dat bedrijven duidelijk het nut in zien van dit evenement bleek ook uit het gesprek met Nathalie Van Impe, Chief Communication and Marketing Officer bij Port of Antwerp.

Wij zetten bij Port of Antwerp wel in op het sportieve. Zo moedigen we de werknemers aan om in de mate van het mogelijke het woon-werkverkeer met de fiets af te leggen.

Wat nu dit evenement betreft, hebben we een”challenge” opgezet binnen het bedrijf met de bedoeling zo veel mogelijk medewerkers aan de start te krijgen. Ik denk dat we daar meer dan goed in gelukt zijn want we hebben een veertigtal  medewerkers, inclusief onze CEO Jacques Vandermeiren, die toegezegd hebben deel te zullen nemen aan de team triatlon wedstrijd. Hier vormen telkens drie sporters een team en ieder van hen neemt een discipline voor zijn rekening. Zo zal de CEO het loopparcours afleggen.

We willen als bedrijf via sponsoring het gemeenschapsleven en het sportleven in Antwerpen ondersteunen. Onder andere de Antwerp Giants kunnen zo op onze steun rekenen.

 

We zijn natuurlijk uitermate tevreden dat we als titelsponsor onze schouders onder dit evenement kunnen zetten. De wedstrijd is via internet wereldwijd te volgen, wat het voor ons qua visibiliteit en naambekendheid nog interessanter maakt. Het buitenland is voor Port of Antwerp heel belangrijk.  We willen ons blijven positioneren op de internationale markt. Op de kaart blijven als wereldspeler. En daar is dit evenement toch wel een goede promotie voor. De match tussen de wereldstad en de wereldhaven is niet echt ver te zoeken.

Ook wat het parcours betreft, mogen we tevreden zijn. Met het MAS en het Havengebouw worden toch wel de twee “eyecatchers” van Antwerpen aangedaan. Het parcours is letterlijk een verbinding tussen de stad Antwerpen en de haven van Antwerpen. Het maakt de uitstraling mogelijk nog groter. En dan is het fijn om daar als bedrijf van te kunnen genieten.

 

Reportage – MD/MABE

https://atv.be/nieuws/video-belgische-atleten-klaar-voor-port-of-antwerp-triathlon-60992