PERSBERICHT: Waasland-Beveren verrast supporters in zorgsector

Het coronavirus teistert de hele samenleving, maar de mensen in de zorgsector blijven zich iedere dag inzetten voor de gezondheid van iedereen. Onder de supporters van Waasland- Beveren zijn heel wat mensen actief in de zorg. Aangezien zij niet naar het stadion mogen komen, besloten wij naar hen te gaan met een speciale verrassing om hen te bedanken voor hun maandenlange inzet.

Waasland-Beveren ging op zoek naar geel-blauwe abonnees die actief zijn in de zorgsector. Hun inzet is meer dan ooit van groot belang. Ze werken iedere dag keihard om de coronapatiënten te verzorgen en genezen. Waasland-Beveren kan al jarenlang op hun steun rekenen, vandaag draaien we de rollen om. Het is hoog tijd om hen eens in de bloemetjes te zetten, om hen eens wat licht te geven in deze donkere tijden.

Donderdagnamiddag werd een delegatie van de club afgevaardigd en gingen ze, uiteraard coronaproof, op pad om de geselecteerde supporters te verrassen. Onder andere Jenthe Mertens en Joe Efford waren van de partij. De nietsvermoedende supporters kregen een korte meet-and-greet mét gerespecteerde social distancing en een getekend, matchworn wedstrijdshirt van de spelers als hart onder de riem.

 

 

“Voetbal zonder supporters is niet hetzelfde”, zegt Jenthe Mertens. “Nood breekt wet, het is ook de logische gang van zaken, maar het blijft heel jammer. Ik ben blij dat we ook eens persoonlijk aan de supporters kunnen zeggen dat we hen missen”, getuigt de verdediger van Waasland-Beveren. “We hebben elkaar nodig in moeilijke tijden”, voegt aanvaller Efford eraan toe. “Ik vind het fantastisch dat wij ook iets kunnen teruggeven aan de mensen die zich iedere dag inzetten voor de gezondheid van anderen. Het is een klein gebaar, maar je ziet dat het enorm wordt geapprecieerd. Hopelijk zien we elkaar snel terug, maar dan in het stadion.”

tekst en foto “pers Waasland – Beveren” 10 december 2020