Ontdek met wandelapp de mysteries van Kontich, Edegem en Aartselaar

HOVE – Altijd op zoek op naar leuke dingen om samen met de (klein)kinderen te beleven? Dan heeft de Streekvereniging Zuidrand een primeur voor jou. Zij pakt uit met een interactieve wandelapp helemaal op maat van kinderen. Ontsluier de mysteries van de Zuidrand en ontdek de groene troeven ervan.

Wil jij er als allereerste bij zijn om de app uit te proberen? Zak dan nu zaterdag 31 maart om 14 uur af naar de Kriekelaarhoeve in Waarloos (Kontich) om ‘het mysterie’ van de oude spoorweg op te lossen. Op zondag 15 april om 11 uur vertrek je aan Kasteel Hof ter Linden aan de Drie Eikenstraat en ga je op pad in Edegem om spelenderwijs ‘het mysterie van de vervloekte kasteeldochter’ te ontrafelen. Diezelfde dag kan je in Aartselaar, maar dan om 14 uur, – met vertrek aan het Sportcentrum in de Kleistraat – ‘het mysterie van de geheimzinnige ijskelder’ uitpluizen. De wandelapp van de streekvereniging Zuidrand is vanaf 31 maart gratis te downloaden in de App-store of Google-Play. Zoek op ‘Zuidrand wandelapp.’

De Streekvereniging Zuidrand is een samenwerkingsverband tussen Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel. De gemeente Boechout werkt wel samen met de Streekvereniging voor de wandelapp.

Zorg dat je toestel voldoende is opgeladen voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4. (EM)

*Meer info: Anke.Spans@dezuidrand.be,Wandelapp