Nieuwe Trainer R.A.F.C.

5 januari 2021 voorstelling nieuwe trainer R.A.F.C.

Tekst Marc Demartin

Foto’s Pers R.AF.C.  5 januari 2021  (mail)

Een persconferentie en dit alles volgens de regels van “Corona” en dus online.

De aangekondigde persconferentie gaat beginnen, natuurlijk volgens de regels van “Corona” en dus online.

Antwerp, “de ploeg van ’t stad”, doet het nog altijd vrij goed, maar in het voetbal kun niet elke wedstrijd winnen. Frank Vercauteren is de nieuwe coach. Als voormalig profvoetballer kent hij de wereld van deze sport als geen ander. In de jaren tachtig was hij één van de boegbeelden van het grote Anderlecht. Om die reden is hij ook gekend als de prins van het Astridpark. Enkele tijd was hij zelfs hoofdcoach en won hij de gouden schoen. Ook bij clubs zoals FC Nantes (Frankrijk) en RWDM is Frank geen onbekende.

.


 

In augustus 2020 vertrok Frank bij Anderlecht en de voorbije maanden bracht hij door met zijn gezin in “ Rusland”. Ik kies nu voor Antwerp, hoewel ik andere aanbiedingen heb ontvangen die ik wegens familiale omstandigheden heb geweigerd.

Over de verwachtingen en doelstellingen wil ik niet praten, wel om de weg die ik wil volgen om een hoog doel te bereiken.

Via deze weg wensen we Frank het allerbeste en dat de ploeg het verder goed moge doen in de competitie.

Het persmoment met Frank aan tafel heeft ook negatieve reacties naar boven gebracht, al dan niet terecht. Hij verbleef meer dan 48 uur in de rode zone en moest dus in principe in quarantaine en testen op dag 1 en dag 7. Daarna pas, indien negatieve test, in het openbaar verschijnen. Dadelijk na de persconferentie ging Frank dan ook leven volgens de quarantaine regels.

Tekst Marc Demartin

Foto’s Pers R.AF.C.

Pin It on Pinterest

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.