Nieuwe sportpromotor bij Jespo

Doel van Jespo is jeugd te laten sporten, onder leiding van Frans Van den Wijgaert staat een team paraat om deze doelstelling te garanderen. Ook wij als sportindekijker.be gaan regelmatig op reportage en brengen zoveel mogelijk hun activiteiten “in de kijker”. Jeugd laten sporten is belangrijk. Nu dus een nieuwe man aan het roer.


“Sommigen hebben me al ‘in levende lijve’ aan het werk gezien op Zapperdag of de finale van Just Dance, anderen misschien nog niet. Daarom stel ik me graag even kort voor: Ik ben Michael Vermost, 28 jaar oud. De voorbije jaren maakte ik deel uit van de online redactie van de tv-zenders VIER, VIJF en ZES.  Ook stond ik meermaals voor de groep tijdens de vakanties van jongerenbeweging Kazou. Toen ik hoorde dat er een vervanger voor Mathias werd gezocht, hoefde ik niet lang te twijfelen om m’n kans te wagen.

En zie nu: sinds 17 juli maak ik deel uit van het Jespo-team als de nieuwe sportpromotor! Ik sta te springen om geweldige Jespo-evenementen en -sportweken te begeleiden, en het beste van mezelf te geven om een lach te toveren op het gezicht van élke deelnemer. Ik kijk er enorm naar uit kennis te maken met ieder van jullie. We maken er iets moois van!

Praktisch
Jullie kunnen me bereiken per mail (michael@jespo.be) of per telefoon (0484/63 69 73).
Dit is hetzelfde nummer als het nummer dat Mathias gebruikte.

Wie of wat is Jespo?

Jespo vzw is een vereniging die voor de Antwerpse jeugd een naschools, kindgericht en netoverschrijdend omnisport-activiteitenaanbod op initiatie- en recreatieniveau voorziet, met als doel motiverend, oriënterend, democratiserend en drempelverlagend te zijn voor de verdere georganiseerde sportbeoefening op regelmatige basis.

 

 

Pin It on Pinterest

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.