Neem op dinsdag 1 mei penalty’s in Hoboken en steun Kom op tegen Kanker

Iedereen is op dinsdag 1 mei welkom in Hoboken om penalty’s te trappen voor het goede doel op de zestiende editie van de Penaltybeker Paul De Voogt, een organisatie van SK Berkenrode, een club uit het KVV (Voetbal Vlaanderen). Alle inschrijvingsgelden gaan naar ‘Kom op tegen Kanker’. Het event vindt plaats aan de Den Haaglaan.

Vorig jaar namen 68 deelnemers een strafschop. Winnaar was Christophe Van Uffelen.  Meedoen kan vanaf zestien jaar. Iedere deelnemer neemt drie strafschoppen in de voorronde. Daarna gaan de besten verder. Wie mist valt af. De winnaar ontvangt de wisselbeker. De eerste drie krijgen een beker als blijvend aandenken aan hun sportieve prestatie. Alle deelnemers maken bovendien kans om een aanwezigheidsprijs te winnen.

Het evenement werd opgezet ter ere van Paul De Voogt. Hij was lang voorzitter van de  afdelingen voetbal en zaalvoetbal van SK Berkenrode en overleed in 2002 op 50-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De voorrondes voor de jeugd starten om 14u30, voor de volwassenen anderhalf-uur later. Deelnemen kost amper twee euro. (EM)

*Meer info: Jan Meuldermans, 0475 40 00 99, damiste@msn.com