A_ArchiefHandbalMerksem handbal

Merksem Handbal verliest van HC Eynatten-Raeren met 21 – 28

De eerste 10 minuten speelden beide ploegen haasje over met Lars Koenraads en Carlos Janssen aan het kanon wezen de bordjes 5 – 5. Ondanks enkele goede reddingen van Rens Baeyens waren het toch de Oostkantonners die beter de weg naar de netten vonden. De volgende 10 minuten bouwden ze dan ook een kloof uit 7 – 12. Weer Carlos Janssen bracht Merksem bij de rust terug in het zog van Eynatten 12 – 15.
De tweede helft begon schitterend voor Merksem Alexandre Hayon lukte de aansluitingstreffer en met nog 20 minuten te gaan bij een 15 – 16 stand leek alles terug mogelijk. Man van de match Benoit Neuville gaf het jonge Merksem de doodsteek en 5 minuten later stond er alweer een 5 puntenkloof te blinken 15 – 20 met nog een kwartiertje te spelen. Tijd voor Piotr Konitz om onze youngsters speelminuten te geven. Lennert Dom, Zaid Allaf, Lars Bastiaenen en Jari Van De Moosdijk bedankten hun coach hiervoor en hielden gelijke tred met Eynatten. Dit resulteerde in de eindscore van 21- 28.
 
Merksem: Carlos Janssen 6,Simon Van Den Bergh 4,Lars Koenraads 3,Alexandre Hayon 3,Jari Van De Moosdijk 2,Zaïd Allaf 1,Lennert Doms 1,Nuni Bazoer 1.
Eynatten: Neuville 9,Top 5,Vreven 4,Beckers 3,Cordewitz 3,Habets 2,Fisette 2.