A sportnieuwsA1Merksem handbal

Merksem Handbal – Hubo 24 – 32

Beide ploegen houden elkaar in evenwicht 5 – 6 na 10 minuten en 9 – 9 na 20 minuten. Hubo had de sterkere schutters en bij de rust keken we dan toch tegen een 13 – 16 aan.

Het eerste kwartier van de tweede helft leek het doelhout breder te zijn geworden, na een kwartier was het 17 – 23 en was de wedstrijd gespeeld. Hubo controleerde de wedstrijd rustig uit. Eindstand 24 – 32.

Merksem: Jarno Vinckevleugel 55′, Yorgo Panis 5′, Thibo Masscho, Hannes Weber 8, Sander De Herdt 2, Matija Mikovic 2, Wannes Van Dijck 1, William Audi , Zaïd Allaf 5, Koni Herssens 3, Gerry Csabai 2, Simon Van Den Bergh 1, Bjorn Luypaert.——–