Merksem Handbal – Eynatten  21 – 31

Profvoetballers verklaren de kalendermaker voor gek als ze op 3 dagen tijd 2 wedstrijden moeten spelen maar handballers moeten op donderdag een verre verplaatsing maken vrijdag is het gewone werkdag en zaterdag moeten ze terug aan de bak. Complete waanzin zeker als we met een zeer jonge ploeg moeten spelen die zich op donderdag compleet heeft gegeven.

Beide teams begonnen sterk en via 3 -3 na 5 minuten ging het na 10 minuten naar 6 – 6 en op het kwartier stond er 8 – 8 te blinken. Onze jongens wilden wel maar de inspanningen van donderdag begonnen te wegen en de routiniers van Eynatten onder leiding van Vreven en Neuville roken hun kans. Halfweg was de kwalificatie voor onze jongens dan ook ver weg 13 – 18.

Eynatten begon sterk aan de tweede helft en na 5 minuten bij een 13 – 20 stand wist iedereen hoe laat het was. Alexandre Hayon bracht nog even hoop want met nog 20 minuten op de klok stond er plots 16 – 20. Maar dan brak de veer volledig en konden we spreken van een volledige off day, niets lukte nog hoe hard we ook probeerden maar we moesten de wet van de meest frisse ploeg ondergaan. Dit resulteerde in een eindstand van 21 – 31.

Maar niet getreurd volgende week in en tegen Doornik zijn we opnieuw uitgerust en kunnen we er weer vol tegenaan.

 

Merksem: Alexandre Hayon 5,Sten Dielen 4,Carlos Jansen 3,Kobe Serras 3,Laurel Ntibashirakandi 3,Thomas Kiebooms 2,Yoeri Van Den Bergh 1.

Eynatten: Neuville 9,Vreven 7,Beckers 4,Vandeberg 3,Top M 3,Top Y 3,Kötters2.

 

 

Guido Hens