Magazine editie 84

E magazine 84
sportindekijker.beJanuari 2022, drie magazines zijn voor u ter beschikking. Plus een extra fotoboek
Voor ons magazine klik hier
 
voor de extra bijlage:
Drie magazines en een groot fotoboek klik op de foto om verder te gaan
Ondanks alles kan er wat fout gaan, als je boek niet kan openen is uw feedback belangrijk. Laat het weten en zo vermijden we dat deze fout zich zal herhalen
ons adres sportindekijker@telenet.be onze website www.sportindekijker.be


Beste lezer
Beste sporter

Klik op de foto om boekje te openen

Beste supporter
We zijn ondertussen in de derde week van januari 2022 beland en wens ik jullie allemaal een gezond en sportief 2022. Je vindt hierbij ook de link naar magazine 84 en jaargang 12.
Graag bedank ik ook iedereen die aan de magazines meewerkt, aan zij die artikels toezenden, die foto’s trekken en die ter beschikking stellen van de vzw en aan iedereen die het magazine leest, maar in het bijzonder bedank ik de mensen die de link verder delen. Een groeiend aantal lezers bereiken is voor ons een doel en geeft motivatie om verder te doen. Ook danken we de clubs die ons toestemming geven om hun sport “in de kijker” te mogen zetten.
Als lid van de Vlaamse Vereniging van Journalisten hebben we een perskaart, waarop duidelijk vermeld staat ‘journalist in bijberoep’. Helaas misbruiken organisators dit om ons toegang te weigeren en komen bepaalde sporten en activiteiten dus niet in beeld. Om echt deel te nemen zijn er strikte voorwaarden waar wij helaas niet aan kunnen voldoen wegens te klein budget. Alles in de wereld kost geld en volgens het VVJ zijn er in België 2.583 beroepsjournalisten in 2021 en een vermindering van 103 ten opzichte van 2020. Deze mensen bepalen wat u in de media als nieuws kan lezen/kijken.
Ondanks en zoals ze in hun nieuwsbrief vermelden ook dank zij Corona zijn de mediahuizen zeer tevreden over de inkomsten. We zitten meer thuis, kijken meer tv en luisteren meer naar de radio en een groeiend aantal bekijkt via internet en sociale media. De reclame blokken van de commerciële tv zaten nooit zo vol als nu.
Maar dit alles even terzijde, ook als sportindekijker.be vzw hopen we in 2022 verder te gaan en brengen u naast een website een e-magazine. Mee dank zij clubs die hun sport in ons media willen promoten, dankzij bereidwillige medewerkers, dank zij u, lezer, gaan we verder in 2022 en 2023.
 
 
 
 


 
Klik op de foto om foto te openen
 
 
 
 
 
 
 
Bijvoegsel 1 wielrennen met dank aan Eric T’Kindt


 


 

Terugblik
Dames tornooi terugblik (sidk.be)
 
Met een archief van ons 11-jarig bestaan kunnen we u even laten genieten van een “oude” power point en een aantal foto’s. We blikken terug op een tornooi op Groenendaal, we waren nog piepjong en maakten toen fotoreportages. Een archief is zoals een heruitzending op TV we nemen u terug in de tijd. Dat dames kunnen voetballen is geweten en KVV was er al snel bij en wij van voetbal1.be mochten de start van het damesvoetbal meemaken. Ook meisjes voetbal was nieuw en van jongs af mochten dames hun eigen “voetbal” spelen. Tot en met 12 jaar spelen de meisjes en jongens samen, daarna is het “samen voetballen “gedaan. Dus zocht men naar een alternatief. Wij van de redactie gaan zeker zoeken in ons archief, enkele harde schijven hebben de tijd van ouderdom niet overleefd. Maar dank zij investeringen op internet kunnen we nog veel terugvinden.
De fusie van www.voetbal1.be, soccer -europe, groene voetballer, groenendaler kan u doen genieten van een rijk archief.
Wil je op de hoogte blijven van sport, kijk dan dagelijks op www.sportindekijker.be. Zet ook in 2022 uw sport, uw sporter in de kijker. Voor info mail sportindekijker@telenet.be en voetbal@telenet.be
Heb je budget, steun onze vzw met leuze “reclame is ook nieuws”.
Marc Demartin en het Sidk team


Meer dan 11-jarig bestaan en we gaan u even laten genieten van een “oude” power point, een aantal foto’s. Tornooi op Groenendaal, we waren nog piepjong en maakten toen fotoreportages. Archief is zoals een heruitzending op TV we nemen u terug in de tijd. Dat dames kunnen voetballen is geweten, KVV was er al snel bij en wij van voetbal1.be mochten de start van het damesvoetbal meemaken. Ook meisjes voetbal was nieuw en van jongs af mochten dames hun eigen “voetbal” spelen. Tot en met 12 jaar spelen de meisjes en jongens samen, daarna is het samen voetbal gedaan. Dus zocht men naar een alternatief. Wij van de redactie gaan zeker zoeken in ons archief, enkele harde schijven hebben de tijd van ouderdom niet overleefd. Maar dank zij investeringen op internet kunnen we nog veel terugvinden.
De fusie van www.voetbal1.be, soccer -europe, groene voetballer, groenendaler kan u doen genieten van een rijk archief.
Wil je op de hoogte blijven van sport, kijk dan dagelijks op www.sportindekijker.be. Zet ook in 2022 uw sport, uw sporter in de kijker. Voor info mail sportindekijker@telenet.be en voetbal@telenet.be
Heb je budget, steun onze vzw met leuze “reclame is ook nieuws”.
Marc Demartin en het Sidk team
 
 

Cross KVV klik op de foto om 19 boeken te openen

 
Dit zijn nogmaals de vier links
KVV Cross 2012
E Magazine editie 84
Extra bijlage
Extra editie
reklamen 2.pdf (sidk.be)
Wil u volgend magazine niet missen schrijf u in, gratis, mail uw adres naar sportindekijker@telenet.be