Logische nederlaag voor Sasja Antwerpen

Nog steeds een goed gevulde gekwetsenboeg, dus konden verschillende spelers van de tweede ploeg plaatsnemen op de reservenbank. Slaven Barbaric liep een enkelblessure op in de wedstrijd van de tweede ploeg en kon dus niet ingezet worden.

We gingen goed van start via Sergio, Jasper, Hans, .. Volendam kon vooral tegenscoren dankzij 4 strafworpen van de eerste vijf doelpunten. Verder een gelijk opgaande eerste helft, tot ongeveer de 20 ste minuut. Enkele slechte passes, balverliezen en gemiste doelkansen van onze kant zorgden er voor dat Volendam aan de rust kon uitlopen tot 12-16.

De tweede helft begon zoals de eerste geëindigd was met vooral de bezoekers die beter waren in de afwerking. Het was duidelijk dat de vermoeidheid zijn tol eist Stijn kreeg dan nog een rode kaart onder de neus geduwd voor een tweede en derde tijdstraf. Het sein om de jongeren van de bank te halen die een meer dan behoorlijke prestatie konden op de mat leggen.

Gestreden met de mogelijkheden die we hadden maar verloren van een meer efficiënte tegenstander. Met nog één wedstrijd te gaan zijn we bijna aan het einde van de Bene-League competitie gekomen. Hopelijk kunnen er een paar jongens dan wat extra rust krijgen en zich concentreren op de nacompetitie.

Scoreverloop; 10’ 6-6 / 20’ 9-9 / 30’ 12-16 / 40’ 15-20 / 50’ 18-24 / 60’ 22-28

Tekst: Sasja Antwerpen – Dirk Faes
Foto’s: Georges Peeters