Laatste rechte lijn voor CALLANT Antwerpen, Ladies beginnen aan play-offs

Met donderdag de verplaatsing naar Haasrode Leuven, zaterdag de thuismatch tegen Maaseik en tot slot volgende dinsdag opnieuw een thuismatch tegen Roeselare werkt CALLANT Antwerpen de laatste loodjes af in deze play-offs. Ook de Ladies beginnen aan hun eindronde met vrijdag een wedstrijd voor eigen publiek tegen Gent en een dag later reeds de return.

We moeten eerlijk zijn: de play-offs brachten nog niet wat het moest zijn voor CALLANT Antwerpen. Na de pijnlijke 1-3 nederlaag tegen Menen zakten de troepen van coach Dardenne naar plek vijf, er resten nog drie mogelijkheden om alsnog opnieuw over de West-Vlamingen te wippen naar de vierde stek. Dan moeten er overmorgen donderdag zeker punten geraapt worden bij hekkensluiter Haasrode Leuven. De thuisploeg wijkt voor de play-offs noodgedwongen uit naar de Sportoase en wil er tegen Antwerpen een heus (studenten)feest van maken. Viking-fans, zorg dat jullie er bij zijn om voor het nodige vocale tegengewicht te zorgen!

Amper twee dagen later, op zaterdag 22 april, staat alweer het volgende duel op het programma. Tegenstander dan is Noliko Maaseik. Voor de ogen van de Play Sports-camera’s hopen we op heel wat volk en sfeer. Bezoek zeker deze pagina en maak kans op een van de 25 EuroMillions Super Fans-duotickets, waaronder een Super Vip-duoticket! Opgelet: vandaag is de laatste dag dat je kan meedoen, morgen worden de winnaars bekend gemaakt. Je kan verder ook nog een van de 50 vrijkaarten winnen voor het Antwerp-fanvak tijdens deze knaller tegen Maaseik op 22/04 met dank aan hoofdsponsor CALLANT Verzekeringen. Stuur een mailtje naar info@callantantwerpen.be en wellicht ben je bij de gelukkigen!

Dinsdag 25/4 tot slot spelen we alweer de laatste wedstrijd van deze campagne. Opnieuw voor eigen volk maken we ons op voor de ontvangst van die andere topper, Roeselare. Reserveer je zitje voor dit treffen hier en kom er mee een waardig slotfeest van maken. Die dag maken we trouwens ook de uitslag bekend van de MVP van het jaar, stemmen kan nog steeds via deze pagina.