KVE Drongen speelt nieuw kunstgrasvoetbalveld in op zaterdag 8 september om 19 uur

Nieuws uit Gent.

 

Voordat het kunstgrasveld kon ingespeeld worden werden de spelers voor het jaar 2018-2019 aan de supporters voorgesteld.

Alle ploegen waren vertegenwoordigd. KVE drongen is met zijn 450 leden één van de grootste voetbalclubs uit Gent.

Bij de inhuldiging van een kunstgrasvoetbal horen natuurlijk ook de nodige toespraken. Voorzitter Eric Everaerd bedankt het stadsbestuur van Gent, vertegenwoordigd door Rudy Coddens, Kris Peeters, Mathias De Clercq en burgemeester Daniel Thermont, voor de ontvangen middelen om het kunstgrasvoetbalveld te bekostigen. Ook de sponsors werden bij deze gelegenheid uitvoerig bedankt.

Na de toespraken startte de wedstrijd KVE Drongen – Lochristi van de 1e provinciale. De match eindigde met een winst voor KVE Drongen: 3-1. De grote aanwezigheid van de supporters motiveerde de spelers om hun eerste match op het kunstgrasveld te winnen.

 

SPELERS A-KERN

Baert Ward – Baute Bart – Blanckaert Arne – De Block Tibo – De Bruyne Jarne – De Cock Jo – De Man Alexander – De Rock Thijs – Lambrecht Jeroen – Larrea-Betolaza Jaime – Mestdagh Steven – Novo Rey Victor – Pieters Maxime – Renson Sander – Samimi Anis – Van Cauwenberge Ward – Van Gysegem Boris – Van Hijfte-Ysebaert Pieter – Van Lerbeirghe Michiel – Vervaet Jonas

 

 

 

 

Reportage Joëlle Verbeeck

 

Lees ook ons e-magazine via www.sportindekijker.be