A_ArchiefsportnieuwsVoetbal

KSK Kalmthout zet de kers op de taart

Seizoen 2017 – 2018 gaat de geschiedenis in als kampioenenjaar met een overstap naar tweede afdeling. Een voetbalclub met een rijke geschiedenis  en ontstaan in 1938. In de Noorderkempen kennen we Kalmthout van de heide, mooie natuur en veel toerisme. Maar vanaf vandaag gaan we ook deze  streek omschrijven om zijn sportinfrastructuur, met zijn diverse sportvelden, waar andere enkel van kan dromen en zijn diverse sporten. Wij waren er omwille van het kampioenviering van KSK Kalmthout.

Er was dan ook veel volk en zelfs de regen moest wachten tot na de wedstrijd. Toch was het niet eenvoudig om de tegenstrever te vloeren: na twintig minuten viel het eerste doelpunt, maar tegen rust was het een gelijkspel. 1-1 bij begin tweede heft en al snel wist de thuisploeg te scoren en maakte er 2-1 van. Geen zekere uitslag, dus beter even” snel” scoren en 3-1. Een 15’ minuten voor einde wedstrijd werd er een doelman wissel gedaan en die wist een doelpunt te vermijden. Zo eindigde de wedstrijd met 1-3 op het scoreboard.

 

De tegenstrever was ook goed in het spel en KSK is verwittigd voor komend seizoen. We wensen hen veel succes en we komen zeker nog eens op bezoek in Kalmthout