Kom recreatief volleyballen in het Te Boelaarpark van Borgerhout

BORGERHOUT – Vorm een (gemengd) ploegje met je vrienden of buren, bedenk een leuke ploegnaam en schrijf in voor het recreatieve grasvolleytornooi op zondag 6 mei in het Te Boelaarpark. Borgerhoutse volleybalclub Groenenhoek zorgt voor sfeer met een muziekje, springkasteel, hapjes en drankjes. Er zijn reeksen voor alle niveaus: van beginners tot spelers met al wat ervaring.

Op zondag 6 mei organiseert Groenenhoek VC voor de zesde maal zijn Grasvolleybaltornooi. Dit staat bekend om zijn relaxte sfeer, de toffe locatie en is voor iedereen toegankelijk uit de regio en omstreken, dus alle ingrediënten voor een gezellig dagje volleyballen zijn aanwezig. Het doel van deze dag is ontmoeting en sportiviteit. Volleybal is bij uitstek een sport die dat mogelijk maakt.

Het tornooi zelf vindt plaats in het Te Boelaerpark te Borgerhout. Met het openbaar vervoer (trams vier en negen), de fiets, brommer of auto is het park gemakkelijk bereikbaar. Men kan zich zowel competitief als recreatief inschrijven, dus voor iedereen die graag actief bezig is op zijn of haar niveau, is er wel een plekje.

Zorg gewoon dat jullie een ploeg hebben (met tenminste twee vrouwen), een leuke ploegnaam bedenken en tijdig inschrijven. De prijs per team bedraagt 30 euro (waarvan twaalf euro aan drankbonnen). Op het tornooi zelf zijn er koude en warme hapjes te verkrijgen en serveert men ook gekoelde dranken.

De eerste wedstrijden starten om 10 uur. Het einde is voorzien rond 16 uur, afhankelijk van hoeveel ploegen aanwezig zijn. Wil je deelnemen? Stuur een mailtje naar volleybalgroenenhoek@gmail.com. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging. Maar je inschrijving is pas in orde na ontvangst van de betaling. Inschrijven kan tot en met 30 april.

Tekst – Edwin Mariën

Foto – Marc Demartin (archief foto)