Jeugdwerking Sasja in beeld

Naar aanleiding van de sportlaureaten in Hoboken (2017), afdeling jeugd, gingen we even naar een training kijken. Alle jeugdteams van Sasja pakten vorig seizoen een prijs. De welpen kaapten zelfs de kampioenstitel én de Beker weg en werden daarom verkozen tot Talentteam 2017. Het ziet er goed uit voor de volgende kampioensmatchen in het handbal!

Handbal is een heel complete en leuke sport voor kinderen die van balsporten houden en graag in teamverband spelen. Het spel gaat heel snel en er wordt veel gescoord. Voor de toeschouwers is er dus ook genoeg te zien.  Hou jij van lopen, springen en gooien, maar vooral van samen werken? Kom dan een keertje meedoen op een van onze trainingen of stuur een berichtje naar jeugd@sasja-antwerpen.be.

We vinden het altijd fijn als je – na een aantal trainingen – wil deelnemen aan wedstrijden. Maar als je liever alleen komt trainen, dan kan dat ook.

Jeugdwerking bij Sasja

De jeugdwerking is een belangrijke pijler in het succes van Sasja. Heel wat spelers uit onze eerste ploeg, hebben bij Sasja hun opleiding genoten. Om dat te bereiken moet er ook in de jeugd geïnvesteerd worden. En dat doet Sasja. Omdat het loont. Omdat we vurig geloven in ons project. Maar investeren in jeugdopleiding kost ook geld, tijd, geduld, heel veel energie en een onvoorwaardelijke inzet van alle jeugdtrainers en begeleiders. We zijn hen daar ontzettend dankbaar voor.

Voor onze jeugdwerking bestaat er al jaren een uniek samenwerkingsakkoord met JESPO vzw, die zorgt voor promotie, maar tevens ook voor de geschikte infrastructuur en aangepaste trainingsmaterialen.

Reportage: Georges Peeters