Herfstvakantie in De Schorre

Van 30 oktober t.e.m. 7 november 2021, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom

 

Tekst Pers De Shorre

Foto Zumba onder de Vlindertent – Copyright: We Have Heart

 

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten voor je gezin tijdens de herfstvakantie? Naast een mooie herfstwandeling en paddenstoelen zoeken valt er ook weer heel wat te beleven in De Schorre. Je kan er samen met je (klein)kind deelnemen aan een sessie Zumba, op zoek gaan naar de rugstreeppadden, mekaar proberen verslaan bij minigolf of een rondje waterfietsen. Ook het Barrevoetspad blijft deze week nog geopend én je kan natuurlijk ook de 7 trollen komen bezoeken. Herfstvakantie in De Schorre is plezier gegarandeerd voor het hele gezin. Bekijk het volledige aanbod op www.deschorre.be.  

 

Oh wat ritselt daar in het struikgewas? Het is een rugstreeppad! Tijdens de herfstvakantie wordt je bezoek aan Provinciaal Recreatiedomein De Schorre nóg leuker! Er worden wel 50 rugstreeppad knuffeldiertjes verstopt doorheen het domein en jij kan op paddenspeurtocht. De bezoekers die zo’n rugstreeppad vinden, kunnen aan het onthaal een leuke prijs ophalen.

Samen bewegen

Je lekker warm houden in de herfstige buitenlucht? Dan kan je best in beweging blijven! Schrijf je in voor onze Zumba les op 5 november en kom mee dansen onder de Vlindertent. Er wordt ook een speciale les voorzien kinderen (waarbij de ouders ook mee mogen dansen). Zin in een stevige wandeling? Test dan zeker de ‘Wandeling van het jaar’ uit, Steenbakkerstunnels herontdekt van 17 km lang. Je kan ook een kortere wandeling inplannen en op zoek gaan naar de zeven trollen in het domein of de gratis QR-code wandeling van Team B.O.S. doen, een digitale familievoorstelling. Tijdens de herfstvakantie zijn ook de waterfietsen, de minigolf en het Barrevoetspad nog geopend, voor ze in winterslaap gaan vanaf 8 november. Maak je bezoek aan De Schorre onvergetelijk met het Barrevoetsrugzakje met daarin o.a. een De Schorre Doeboek én een uniek De Schorre kwartet.

Meer info over het aanbod van De Schorre op www.deschorre.be.