A_ArchiefMerksem handbal

Handbal Merksem start 2019 – 2020

Handbal zaterdag 7 september 2019

september is voor de jeugd onder ons de start van een nieuw schooljaar, zeker tot en met middelbaar zijn de eerste stappen gezet. Hogere studies zijn nog aan de voorbereiding. Of het vijfdagenweek zal worden of er wekelijks een betoging op de agenda staat is nog af te wachten. Komt ook niet ter zake in deze tekst.

Merksem Handbal volgen we al enkele jaren, vroeger nog Olse Merksem, maar de strijdlust en sportiviteit is er nog altijd, zoals vroeger. Zaterdag is er de start en ze starten met een derby tegen stadsgenoot Sasja. Stadsgenoot Sasja degradeerde vorig seizoen uit de BeNeLeague en moest sleutelen aan een nieuw team. En Merksem is misschien wel meer dan ooit gebrand op de titel van “Ploeg van ‘t Stad”.

Nu is er ook een Business Club.

Merksem Handbal: “Wij zijn er ons van bewust dat partners de dag van vandaag meer willen dan enkel de publiciteit op een shirt of reclame naast het veld. Jammer genoeg is het handbal niet het favoriete nieuwsitem voor de grote Belgische media.

Daarom bieden wij onze partners de oplossing met onze business club. Niet enkel handbal maar er zullen ook events volgen gericht zijn op de zaken en interesses van onze partners.”

Zaterdag 7 september

Aanvang 20,15 u.

Rodeloop Merksem 

Views: 333

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more