Eerste Tropical Poolparty nu zondag in zwembad Groenenhoek van Berchem

Zwembad Groenenhoek aan het Orpheusplein in Berchem wordt op zondag 6 mei de uitvalsbasis voor de allereerste Tropical Poolparty. Wie het zwembad nog niet kent, heeft nu de perfecte reden om het te ontdekken. Van een strak zwembad is die dag geen sprake. Palmbomen en flamingo’s worden massaal aangevoerd om de perfecte setting te creëren voor een tropisch zwemfeest. Jongeren tussen twaalf en achttien jaar kunnen er komen fuiven in het zwembad, ravotten op de air-track, chillen in de lounges, worstelen met opblaasbare flamingo’s en hun eigen mocktails maken in de exotische mocktailbar. DJean zorgt voor de beats.

Even geen baantjes zwemmen die dag maar wel total los gaan in een tropisch bad. Er zijn twee waves om zo veel mogelijk jongeren de kans te geven om deel te nemen aan de party, zonder de maximumcapaciteit van het bad te overschrijden. Feestbeesten kiezen de wave die voor hen het best past. Er is een eerste wave van 13 tot 15 uur en een tweede van 15u30 tot 18 uur. Je betaalt anderhalve euro. Inschrijven is niet nodig maar wanneer de maximumcapaciteit van het bad is bereikt kan de toegang worden geweigerd.

Wat je nog moet meebrengen: een elastiekje om lange haren bijeen te binden, een aansluitende zwembroek, badpak of bikini en een muntstuk van twee euro voor in de locker. (EM)