Editie 86

Beste lezer
Beste sporter
Beste supporter

Twee nummers voor de prijs van één, deze slogan heeft geen waarde omdat we gratis in uw mailbox verschijnen. Je hoeft enkel zelf in te schrijven via onze website www.sportindekijker.be en via dezelfde website kan je ook uitschrijven. Na inschrijving ontvang je een mail, let op deze kan mogelijk in uw spam terecht komen. We hebben dure contracten met Norton en alle schijven, alle  in- en uitgaande mails worden streng gecontroleerd als ook de websites die we op de server zetten. Ook onze provider one.come zal in geval van twijfel inhoud blokkeren.

Editie 85 (sidk.be)
index (sidk.be)
 
Volg de ontwikkelingen van volgend magazine via deze link index (sidk.be)
 
Magazine 85 en 86 hebben we dank zij trouwe medewerkers kunnen maken en het staat weer bomvol mooie artikels. Maar ook diverse fotoboeken kan je bekijken via de vele links. Klik hier en bekijk de fotoboeken zijn in werking en ze loodsen u naar de juiste url.
Opmerkelijk dat veel clubs de weg naar onze redactie hebben gevonden, ook in de toekomst ga je dat merken. Onze redactie maakt dan in samenwerking met de sporter en/of de sportclub een mooi artikel. Dat we meer bekend raken zien we aan de “kijkcijfers”.
Zet uw sport in de volgende editie, laat u zien, maak u bekend. Verder zoeken we nog steeds mensen die vrijwillig meewerken, aan de website en aan de reportages.

Ik wens u veel leesgenot, opmerkingen zijn welkom. Ben je tekstschrijver of fotograaf, wens je dit ook eens te doen voor onze media dan ben je welkom.

Voor info mail sportindekijker@telenet.be

Met sportieve groeten

Het ganse SIDK.BE team

GEZOCHT trainer Seja

Dit magazine is uitgebracht door de vzw sportindekijker.be

VZW ondernemingsnummer 839.108.792

Kruisbaanvelden 44

2170 Merksem

+32 (0)3 290.64.61

+32(0)496 97 44 90

E-mail: sportindekijker@telenet.be

Website: https://www.sportindekijker.be

KBC22 7310 2044 5147

Hits: 210