Doe mee aan de Stadium Run van Club Brugge en steun Child Focus

Doe mee aan de Stadium Run van Club Brugge en steun Child Focus

BRUGGE – Club Brugge Foundation organiseert op zondag 27 mei een unieke loopwedstrijd voor jong en oud rond en door het Jan Breydelstadion. De deelnemers kiezen tussen drie  afstanden (1 891 meter Run & Walk, vijf kilometer en tien kilometer) en lopen langsheen enkele bijzondere plaatsen die anders niet toegankelijk zijn, zoals de tribunes, de perszaal, het spelershome en de kleedkamer van de A-kern, de spelerstunnel en het hoofdveld. Inschrijven kan via www.clubbrugge.be/nl/stadium.

De online-inschrijvingen worden afgesloten op zondag 20 mei. Na inschrijving en betaling van vijftien euro, ontvang je een bevestigingsmail. Op zondag 27 mei ligt dan vanaf 12 uur jouw borstnummer klaar aan het onthaal in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion. De opbrengst van deze Stadium Run gaat naar Child Focus, de charitypartner van Club Brugge die zich inzet voor de opsporing van vermiste kinderen en de strijd aangaat tegen seksueel misbruik van minderjarigen en naar Club Brugge Foundation, de sociaal-maatschappelijke werking van Club die vanuit ‘Het Hart van Blauw-Zwart’ jaarlijks duizenden mensen in de samenleving helpt aan een betere toekomst.

Wil je inschrijven in groep, met vrienden, collega’s, supportersclub of sportclub, dan kan dat vanaf tien personen. Je moet alleen een verantwoordelijke kiezen die de inschrijving én afhaling van de borstnummers op zich neemt. Ook in de Club Shop aan het Jan Breydelstadion kan je je tot een week voordien inschrijven. Indien de Stadium Run nog niet volzet is kan je op de dag zelf nog inschrijven aan het onthaal in de Oosttribune.  Dag-inschrijving kost vijftien euro voor de 1 891 Run & Walk en twintig euro voor de vijf of tien kilometer Run. (EM)

*HET PROGRAMMA: 12u Deuren open. Afhalen borstnummers. Start dag-inschrijving; 12-19u: Club Kids Fun Dorp aan Oosttribune; 14u Start 1 891 meter Run & Walk; 15u Start ‘CM 5 kilometer Run’ & ’10 kilometer Run’; 18u Einde.