DHW United Antwerpen stelt nieuwe trainer voor volgend seizoen voor

Na een samenwerking van 2 seizoenen met Peter Lauwen moest onze club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Peter heeft een tijdje terug immers aan het bestuur te kennen gegeven dat hij de functie van T1 bij onze club niet meer kan combineren met zijn drukke en gewijzigde werkomstandigheden. Met de pas behaalde nationale titel bij de beloften mogen we van een mooie bekroning spreken. Peter zal ook met onze jonge groep nog op een positieve wijze naar het einde van het seizoen toewerken om de competitie op de hoogst haalbare plaats af te sluiten. Uiteraard danken wij Peter voor de afgelopen twee seizoenen en wensen wij hem op alle vlakken heel veel succes in de toekomst. 

 

De club moest dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen en heeft die ondertussen ook gevonden: met trots kunnen we melden dat Rik Stryckers volgend seizoen als T1 zal fungeren bij DHW United Antwerpen. Rik is geen onbekende in de Belgische handbalwereld want hij heeft op dit moment de leiding over de Belgische nationale jongerenselectie “Women 19” en is tevens assistent-trainer van de nationale damesploeg, de “black arrows”. Vroeger was hij als speler ondermeer actief bij Meeuwen, Herstal en Initia Hasselt. Meer recent was hij trainer bij Initia Hasselt (heren en dames) en bij de damesteams van Visé en Kortessem. Kortom, Rik beschikt als 40-jarige al over heel wat ervaring. Uiteraard heten we Rik Stryckers van harte welkom bij DHW en wensen hem heel veel succes. 

 

DHW is er van overtuigd dat de keuze voor Rik Stryckers als hoofdcoach de juiste is. Gezien zijn ervaring en zijn betrokkenheid bij het dameshandbal en de jeugd lijkt hij de geknipte man om onze jonge groep volgend seizoen aan de hand te nemen. We doen er trouwens alles aan om onze filosofie, de handballende jeugd uit Antwerpen en ruime omgeving de kans te geven op het hoogste niveau in België, verder waar te maken. Met een topsport-omkadering waarvoor onze club gekend is. De jongeren die de afgelopen seizoenen die kans gegrepen hebben, zijn er alvast duidelijk door gegroeid en sommigen zelfs tot in de nationale selecties. Een duidelijke win-winsituatie dus die onder leiding van onze nieuwe T1 Rik Stryckers ongetwijfeld nog wordt verdergezet!