De warmste voetbalwedstrijd van 2017

De warmste week van Studio Brussel heeft record geld binnen gehaald voor diverse “goede doelen”, We waren als sportindekijker.be aanwezig in Antwerpen waar een mooie geldsom werd binnen gehaald, maar ook op Park Spoor Noord was er een actie en werd er geld verdiend voor deze actie. Een stel goede tot uitstekende voetballers hun duit in het zakje. Met de Vlaamse G-Sport als goed doel. De twee kapiteins van dienst, zaalvoet-balicoon Karim Bachar en Beerschot Wilrijk-sterkhouder Mo Messoudi, beschikten onder meer over klinkende namen als Tosin Dosunmu, Bjorn Ruytinx, Davy De Beule en Bram Verbist. Ilyas Touba, wereld – kampioen panna, en kickbokser Ja-mal Ben Saddik – de ‘Beer van Borger-hout’ – bleken een waardevolle ver-sterking voor Bachars team.
Dat won na een spannende match voor een driehonderd toeschouwers met7-6.
Sportschepen Ludo Van Campen-hout(N-VA) was voor de gelegenheid een van de twee scheidsrechters. Hij deed het foutloos.
<Ik had nooit eerder een match geleid.
Het moeilijkste?
Niet mee beginnen te voetballen.
Onze reporter belde naar de redactie van Karim Bachar: (die zit nu in england)
Karim Bachar vond in zijn overvolle en drukke politieke en sportieve kalender toch nog een moment om zaterdag op de eerste dag van de Soccer Trophy in Park Spoor Noord tijd vrij te maken om bij het einde van de Warmste Week ook zijn steentje voor het goede doel bij te dragen. In een duel tussen twee uit bekende sporters bestaande teams nam hij het in een zaalvoetbalwedstrijd op tegen het team van Mo Messoudi.
“Een leuk intermezzo, weg van alle stress. Zaterdag speelde het resultaat, in tegenstelling tot de wedstrijden met FT Antwerpen, geen enkele rol. Leuk om zo de winterstop in te gaan. Vooral omdat het een wedstrijd voor het goede doel was. Ik ken wel wat mensen en het was dan ook niet echt moeilijk om een aantal sporters uit andere disciplines warm te maken voor deze wedstrijd. We hebben als sporter toch wel een voorbeeldfunctie en dan mag en kan je bij zulke organisatie niet weg blijven”.

Reportage – Sidk en dank aan diverse medewerkers

http://www.sportinantwerpen.be/2017/warmste_match%20op_Sports_Trophy/

Pin It on Pinterest