Clash der Vlaamsche Volley Ladies

Woensdag 11 april om 20u30 de “Clash der Vlaamsche Volley Ladies” tussen THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp & Hermes V. Oostende in de Arena van Deurne-Zuid! Win 1 van de 50 vrijkaarten voor het Antwerp fanvak!

Na de fel bevochten 1-3 zege van onze Antwerp Ladies gisteravond in het Waalse Charleroi blijft het in onze Play-Offs poule een ware “nek aan nek”-race tussen de 2 leiders Oostende en Antwerp. De match van nu woensdag 11/04 wordt dan ook beslissend over winst in de poule. De winnaar blijft in de running voor het 4de Europese ticket in de Belgische Liga A dames. De inzet is dus hoog. Opvallend detail: Antwerp eindigde in de reguliere competitie net binnen de top-6, net voor… Oostende. Maar in de onderlinge duels was het dit seizoen tot op heden telkens Oostende dat met de zege aan de haal ging (2x in competitie, 1x in de beker en 1x in de PO’s).

Maw slaan onze Antwerp Ladies op het juiste moment toe? Als het om de knikkers gaat… Het seizoen van Coppens & co is in elk geval nu al geslaagd. Half april wordt nog om ‘n Europees ticket gespeeld en de meeste topploegen (Gent, Tongeren, Oudegem) gingen dit seizoen in de Arena voor de bijl… Nu Oostende nog…

Voor de topper van woensdag 11/04 voorzien onze hoofdsponsors Interfreight Antwerp & THUISMAKERS maar liefst 50 vrijkaarten voor het Antwerp fanvak! Mail naar info@topvolleyantwerpen.be en wellicht ben je bij de gelukkigen! Tot woensdag in de hel van Deurne-Zuid! Go Antwerp Ladies!