CALLANT Antwerpen vrijdag voor cruciaal duel tegen Menen

Nu vrijdag (!) 14 april ontvangen de mannen van CALLANT Antwerpen het West-Vlaamse Menen met als inzet plek vier in de play-offs. De Ladies genieten intussen nog volop na van hun kwalificatie voor de play-offs die starten met een thuismatch tegen VDK Gent op 21 april.

Op het veld van Aalst ging een mak Antwerpen kansloos onderuit zodat de derde plek in deze play-offs wellicht verloren is. We gaan dus voluit voor de vierde plaats en in dat opzicht is het duel van overmorgen tegen Menen wellicht cruciaal. Na de nipte 3-2 nederlaag in de heenmatch – toen in een bitsige sfeer een 0-2 voorsprong uit handen werd gegeven – azen Cox en zijn maats op revanche. We hopen dan ook dat de Viking-fans straks massaal aanwezig zullen zijn én op een sportieve manier hun team komen aanmoedigen. Tickets voor dit ongetwijfeld spannend treffen kan je hier boeken.

Verder blikken we ook al graag even vooruit naar de volgende thuismatch op zaterdag 22 april tegen Noliko Maaseik. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden door PlaySports en ter gelegenheid van deze topper kan je één van de in totaal 25 “EuroMillions Super Fans-duotickets” winnen. Er is zelfs een “Super-Vip”-duoticket bij! Wil je die avond schandalig verwend worden in de Arenahal, surf dan naar deze link en wie weet ben jij bij de gelukkigen!

Tot slot komen we ook nog graag even terug op de knalprestatie van onze Ladies die zich vorig weekeinde op de slotspeeldag in extremis wisten te plaatsen voor de play-offs en dat in hun eerste seizoen op het hoogste niveau. In die eindstrijd treffen coach Moga en haar ploeg VDK Gent. De heenmatch van de kwartfinale wordt gespeeld op vrijdag (!) 21 april om 20u30 in de Arena.

U ziet, het seizoen zit er nog lang niet op en hopelijk kunnen we ons opmaken voor nog enkele leuke topduels in onze gezellige thuishaven. Hou onze website en Facebook dus zeker in het oog!

Pin It on Pinterest

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.