Breaking news – Belgie wordt derde op e.k. baseball u23!

Ons Nationaal U23 Baseball Team heeft zojuist brons behaald op het Europees Kampioenschap Baseball U23 in Praag. Het is de tweede bronzen plak op rij voor de jonge Red Hawks, die in 2017 geschiedenis schreven met hun derde plek in Brno. België won overtuigend met 2-0 van een sterk Frankrijk vanmiddag.

 

U23 Head Coach Sven Hendrickx – die in september met ons nationaal team De Red Hawks klaar staat om ook het E.K. Baseball senioren in Duitsland te spelen – heeft met zijn coaching staf weer een prachtig resultaat behaald. De super prestaties zijn vooral  te danken aan het geweldige collectieve team effort van onze jonge Red Hawks. In het bijzonder de overtuigende pitching van Artuur Driessens deze week. Alsmede de slag en veld prestaties van short-stop Benjamin Goffaux.

Baseball zit in de lift in België, deze bronzen plak onderstreept dit nog maar eens. Met de derde plek op het E.K. verzekeren de jonge Red Hawks zich voor een gegarandeerde deelname aan het volgende E.K. en doen ze goede zaken in het behalen van ranking points die ons land internationaal nodig heeft steeds hoger op te klimmen.

Pin It on Pinterest