Boksgala in Ixelles georganiseerd door emergence XL

Boksgala in Ixelles georganiseerd door emergence XL organisator(bea diallo) zeer goed georganiseerd qua covid maatregels (de organisator is schepen in ixelles dus moet de regels gevolgd worden) sneltestcontrole aan ingang voor IEDEREEN één bokser was positief dus geen kamp in de zaal meteen opmerking als je ook maar eventjes je masker afdeed er waren 5 professionele kampen en alle “Belgische” boksers wonnen hun kamp overtuigend

19 December 2020

Boksen is een van de top prioriteiten van onze fotograaf Eric T’Kindt, boksen kan dus ook gewoon tussen haakjes mits nemen van zeer strengen Corona regels doorgaan. Een weinig tot geen publiek als toeschouwer/supporter, maar wel de boksers anders is er geen wedstrijd en een minimum aan pers. Wij van sportindekijker kunnen dit toch op de gevoelige plaat zetten. We danken dan ook de organisatie en hopen dat dit navolging is voor andere sportactiviteiten.

Iedereen inclusief de boksers werden onderworpen aan een sneltest helaas was 1 bokser positief en de wedstrijd werd afgelast. Mondbescherming was voor iedereen een prioriteit en ven niet goed aandoen gaf aanleiding tot een terechte opmerking of buiten. De Belgische boksers waren duidelijk sterker en wonnen overtuigend.

Reportage exclusief gemaakt door Eric T’Kindt

 

Boksgala_in_Ixelles

Eric T’Kindt