Antwerp Street Soccer: wie wordt dé ploeg van ‘t stad?

Op zaterdag 12 mei vindt in Borgerhout de grote finale plaats van Antwerp Street Soccer. De allerbeste pleintjesvoetballers nemen het er tegen elkaar op voor de titel ‘Straatvoetbalploeg van ’t Stad 2018’.

Doe mee!

Durf jij de uitdaging aan? De komende weken vinden kwalificaties plaats op verschillende pleintjes in heel Antwerpen. Als jij en je vrienden denken kans te maken op de titel, kom dan op 22 april naar Spoor Oost. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 13 uur.

Op zaterdag 12 mei nemen de winnaars van de kwalificatietornooien het tegen elkaar op in de grote finale. De winnende ploeg behaalt niet alleen de titel ‘Straatvoetbalploeg van ’t Stad 2018’,  maar wint ook een citytrip naar een Europese voetbalgrootstad! Iedereen is welkom en kan gratis komen supporteren voor de vaardigste voetballers van ’t stad.  Afspraak van 14 tot 18 uur op het Vinçotteplein!

Voor solisten en pannavirtuozen is er ook nog  Engie Street Heroes, dat plaatsvindt samen met de kwalificaties van Antwerp Street Soccer op Park Spoor Oost. Engie Street Heroes is de grootste pannacompetitie in België. De De winnaars mogen zich gedurende één jaar Belgisch Kampioen Panna in hun leeftijdscategorie noemen.

Antwerp Street Soccer groeide de laatste jaren onder de hoede van Kras Sport en Futsal Topsport Antwerpen en met ondersteuning van het district Borgerhout uit tot een hoogstaande competitie met uitstraling over heel de stad. Elk jaar vindt de finale in Borgerhout plaats. We kunnen Borgerhout dan ook met gepaste trots bakermat van het Antwerpse pleintjesvoetbal noemen.