Antwerp Phantoms overklast Red Eagles Den Bosch

Slechts één wedstrijd voor de jongens van Coach Rombouts afgelopen weekend. Met de bus verplaatste het team zich zaterdag naar het Nederlandse ’s Hertogenbosch om in het krijt te treden tegen Red Eagles Den Bosch. En de Antwerpenaren keerden niet terug van een kale reis. Integendeel! Phantoms opende de score in de vijfde minuut van de wedstrijd via een powerplay en keek vervolgens niet meer achterom. Flitsend spel met strakke passes bracht de Sinjoren op een voorsprong van vier punten vooraleer de thuisploeg kon tegenscoren. Daar hield het echter op want Phantoms goalie Arthur Legrand stopte alle verwoede pogingen van Red Eagles terwijl zijn gedreven teamgenoten de kloof verder verbreedden. Eindscore: 1-7 (0-2; 1-4;0-1) met doelpunten van Bartak (2), Bram Klijsen, De Winter, Van Noten, Pittoors & De Smit.

“Het harde werk loont eindelijk”, aldus Coach Rombouts. “We hebben wel wat wedstrijden achter de rug waar we net niet onze stempel konden doordrukken. Een mooie opsteker, zeker met de halve finales van de Beker van België op komst.”
Jeugd- & lagere reeksen
U12 verliest in Mechelen met 9-3 van Sharks. U14 speelt op Ruggeveld 6-6 gelijk tegen Bulldogs Liège. U16 verliest op Ruggeveld met 0-8 van HYC. DIV3 verliest op Ruggeveld met 4-13 van Hitmen Heist. De Recreanten verliezen een ‘friendly’ tegen Eindhoven Joe Bar met 2-9.
 

Wedstrijden op Ruggeveld

16 december
DIV1 – Deurne – 17h45 – Antwerp Phantoms vs. Olympia Heist-o/d-Berg
BNL – Deurne – 20h30 – Antwerp Phantoms vs. HYC Herentals

17 december
U12 – Deurne – 12h15 – Antwerp Phantoms vs. Leuven Chiefs
U19 – Deurne – 20h30 – Antwerp Phantoms vs. Turnhout Ice Tigers 

Antwerp Phantoms op verplaatsing

16 december
U16 – Herentals – 11h40 – HYC Wit vs. Antwerp Phantoms
DIV3 – Herentals – 21h00 – HYC New Stars vs. Antwerp Phantoms

17 december
U14 – Mechelen – 11h50 – Sharks B vs. Antwerp Phantoms
REC – Liedekerke – 17h45 – Ghent Ghosts vs. Antwerp Phantoms