Antwerp Ladies tegen Charleroi Volley

Zaterdag 9 december de laatste thuiswedstrijd van onze Antwerp Ladies tegen Charleroi Volley – Noteer alvast de New Year’s Derby op zaterdag 6 januari 2018 in de Arena tegen Amigos Zoersel !

“Den tijd vliegt”, zeggen ze dan… Want dit weekend op zaterdag 9 december is er al de laatste thuiswedstrijd van onze Antwerp Ladies van 2017. De volleymeisjes van THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp nemen het in de eigen Arena dan op tegen het Waalse Charleroi Volley. Geen hapklare brok uiteraard, maar nog 1x knallen en de meisjes van Cristina Moga gaan met ‘n erg puike top-6 plaats de terugronde tegemoet! Zorg dus dat je erbij bent zaterdag om Coppens & co nog 1x naar een thuiszege te schreeuwen in 2017.

Met plezier kunnen we ook melden dat de Antwerp Ladies Kalenders 2018 klaar zijn! Een echt hebbeding voor elke volleyliefhebber. De kalenders zijn zaterdag verkrijgbaar aan de kassa (15 euro per kalender) en uiteraard ook bij de eerste thuiswedstrijden van het nieuwe jaar! Je kan ook een kalender bestellen via info@topvolleyantwerpen.be.

En dat New Year 2018 beginnen we met de Antwerp Ladies al op zaterdag 6 januari 2018 in de Arena van Deurne-Zuid met “den derby” tegen de buren van Amigos Zoersel. Wedstrijdsponsor AERTS Tuinaannemingen biedt voor die derby-avond maar liefst 50 vrijkaarten, die je kan bestellen via info@topvolleyantwerpen.be ! Tot in de Arena !