Antwerp Classic Tour (Brasschaat)

Tweede editie en in een groene omgeving ruim 3.000 vierkante meter grasplein voor ± 1.300 oldtimers. De organisatie mikt op 15.000 bezoekers, die komen van herre en verre en kijken mag maar aankomen ook. Met wat geluk kan je zelfs meerijden een rondje in een oldtimer is wel een droom van vele. In vroeger tijden werd dit evenement georganiseerd op de Antwerpse kaaien, maar wegens te strenge wetgeving is het te duur om met deze wagen in de stad rond te toeren. Wij denken niet dat ze moeten rouwen, Brasschaat zet de deuren open en zondag gaan ook de deuren open van de handelaars en zij zijn uitzonderlijk open. Zeker met dit goede weer gaan ze gouden zaken doen. Ook exclusief is de eerste volledige elektrische Jaguar, de I-Pace, deze wordt in avant première voorgesteld. Alles kan je gratis bewonderen en wij kijken uit naar de derde editie volgend jaar in Brasschaat.

Net zoals verleden jaar worden er tijdens het Antwerp Classic Car Event 2 lokale rally’s georganiseerd, de Antwerp Classic Tour (ACT) en de Antwerp GT Tour (AGTT).

Net zoals verleden jaar worden er tijdens het Antwerp Classic Car Event 2 lokale rally’s georganiseerd, de Antwerp Classic Tour (ACT) en de Antwerp GT Tour (AGTT).De Antwerp Classic Tour staat open voor oldtimers met bouwjaar voor 1988, de Antwerp GT Tour voor nieuwe en klassieke wagens van het type Grand Tourisme (Porsche/Ferrari/Lamborghini …)
Beide tours volgen een mooi uitgestippelde route met vertrek en aankomst op het podium van het ACCE.