A1Voetbal

Afscheid van LOU….

Beste Groenendalers

Beste ex Groenendalers

SV Groenendaal is een voetbalclub in Merksem. Voor velen is het een van de belangrijkste clubs van het vroegere KVV en dus nu Voetbal Vlaanderen. Enkele jaren geleden was Lou Van Nederkassel de trainer van de eerste ploeg van SV Groenendaal.

Totaal onverwacht kwam dan ook het bericht het overlijden van Lou. Hij werd geboren op 4 januari 1951 en is dus overleden op 25 december 2022. Als club wil SV Groenendaal een afscheidsmoment organiseren.

Hierbij een open brief:

Afscheidsmoment ter nagedachtenis van coach Lou:

Beste iedereen,

Afgelopen week werd mijn vader gecremeerd in intieme kring. Dat was zijn persoonlijke wens. Toch voelt het juist om ook “collectief” nog een moment van afscheid aan te kunnen bieden. Dit bericht is dus gericht aan iedereen die in de loop van de afgelopen decennia deel heeft uitgemaakt van de voetbalfamilie die mijn vader doorheen zijn leven met veel toewijding en plezier heeft vorm gegeven. Op zaterdag 21 januari 2023 zal er voor de wedstrijd van K. Antwerp Dealership vv om 15u een minuut stilte worden gehouden als hommage aan coach Lou. [Voor oudgedienden: K. Antwerp Dealership vv is de huidige naaminvulling van wat ooit bestond onder de naam “AMI/CMB” en “Aseco VV”] Na de wedstrijd bent u uitgenodigd voor een glas en gezelligheid in de kantine. Daar zou ik graag een rouwboek leggen, waarin je eventueel nog een woord van afscheid kunt neerpennen/achterlaten. (Dit wordt een persoonlijk aandenken voor mezelf en de familie) Ik zal wat foto’s voorzien die ik in de oude doos terugvond; waar we herinneringen bij kunnen ophalen. U mag zelf ook foto’s meebrengen, mocht u die nog hebben en willen delen die dag. Altijd tof! U mag dit bericht graag als een tamtam laten rondgaan; ik heb van velen geen contactgegevens. Iedereen welkom! Dank alvast om de boodschap te verspreiden naar mensen waar u spontaan aan denkt. Adres: SV Groenendaal Laarsebaan 400 2170 Merksem. Hopelijk tot dan! Dat zou fijn zijn. Groetjes Niels Van Nederkassel & familie

 

 

 

Volg via www.sportindekijker.be of schrijf u in en ontvang wekelijks de updates…