Gidsen gezocht voor Kasteel Zellaer!

Kasteeldomein in Bonheiden bereidt zich voor op openstelling.

Op zondag 20 mei 2018 wordt Kasteel Zellaer de eerste keer opengesteld voor het publiek met een groots kasteelfeest. Op die datum zal er ook meer informatie worden bekend gemaakt over de mogelijke herbestemming van de gebouwen. Families, schoolkinderen, fietsers, wandelaars en groepen zullen het kasteel binnenkort dan ook kunnen bezoeken.

Kasteel Zellaer

Om deze mensen te begeleiden tijdens hun bezoek zijn Kempens Landschap en het gemeentebestuur van Bonheiden op zoek naar gidsen. Ben je geïnteresseerd om als gids samen met ons het Kasteeldomein van Zellaer uit te bouwen tot een toplocatie in de streek? Kom dan zeker eens luisteren op de vrijblijvende informatieavond op donderdag 29 maart 2018 om 19u in de Schepenzaal in het gemeentehuis van Bonheiden. We geven je daar graag alle informatie en beantwoorden al jouw vragen. Geen voorkennis vereist! Iedereen welkom!

Kempens Landschap en het gemeentebestuur roepen de bevolking ook op om het ons te laten weten als je beschikt over fotomateriaal uit de oude doos of historische informatie over domein Zellaer, zodat de geschiedenis van het domein zo goed mogelijk in woord en beeld kan worden gebracht!

Kasteel Zellaer

Meer info:
Bel, mail of stuur een brief met je gegevens naar:
KasteelZellaer@Bonheiden.be
Kempens Landschap, T.a.v. Karolien Horckmans, Peredreef 5, 2580 Putte
Tel.: 015 22 82 34
www.bonheiden.be/Kasteel-Zellaer
www.kempenslandschap.be

foto copyright Kempens Landschap/James van Leuven

Pin It on Pinterest

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.