14de Touramical Antwerpen

De oldtimers zijn vertrokken van Antwerpen richting Bucharest. Helaas was sportindekijker  enkel bij vertrek aanwezig. Maar we trachten u een verslag aan te bieden in ons volgend magazine editie 24 verschijnt eind mei 2017.

De 14e Tour Amical zal plaatsvinden van 6 tem 12 mei 2017.
Vertrek vanuit Antwerpen, via Praag en Budapest naar Boekarest.
7 volledig gescheiden groepen, 7 aparte startmomenten gespreid over 3 dagen.

EEN GROTE EVOLUTIE

TOUR AMICAL dankt zijn naam aan de allereerste kleinschalige rally die Manu Stappaerts 14 jaar geleden heeft georganiseerd voor een klein groepje vrienden.

Het enthousiasme van organisator én deelnemers hebben er ondertussen voor gezorgd dat deze uit de hand gelopen hobby van Manu professionele allures heeft gekregen.

Voor editie 2016 kon hij rekenen op een recordaantal van 280 deelnemende teams!

DE SPIRIT VAN TOUR AMICAL

Toch blijft er één constante en dat is  het “Amicale” aspect van de tour: buiten een puik georganiseerde ontdekking van verrassende stukjes Europa met de oldtimers/classic cars blijven convivialiteit en solidariteit dè hoofdingrediënten van deze rally.

De vele deelnemers hebben kunnen ontdekken dat op een vlotte en ongedwongen manier, blijvende vriendschappen én professionele banden worden gesmeed tijdens Tour Amical.

Gedurende een week in mei ontdekken de deelnemers ongekende pareltjes van wegen, landschappen en dorpjes. De hotels zijn steeds van topklasse.


Bekijk hier de foto’s van het vertrek